Nieuw in de Eco Pop-up Store. Natuurlijke zonnebrillen van Ebbenhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaar

houten zonnebril

Skateboard houten zonnebrillen zijn geproduceerd van de allerbeste kwaliteit hout en passend voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtstructuur is elke zonnebril uniek. Alle Ebbenhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de allerbeste UV400 bescherming tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn opgebouwd uit verschillende lagen kleurig hout in verschillende tinten. Omdat elke zonnebril met de hand is geproduceerd en door de verschillende kleuren en de karakteristieke houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende lijnen van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is identiek. Montuur van Rozenhout in meerdere houtlagen. De natuur, de stilte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van (meer) houten zonnebrillen. Geschapen van solide bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol enthousiasme en vernieuwing. Een artikel, waar geen ander product aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout en hebben gepolariseerde zwarte lenzen. Bovendien zijn ze ook nog gemakkelijk te dragen. Ideaal voor op de strand. Vervolgens beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het comfortabel om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet stuk te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

zonnebrillen


Ook gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van goede deugdelijkheid en multi-purpose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *